Heeft u vragen? - Bel ons 0524 57 26 02

Uw accu retour sturen

Fijn dat u de gebruikte accu retour wilt sturen. Via een orderbevestiging hebt u een link ontvangen met een mogelijkheid om het verzendlabel van Myparcel te printen. Gebruik uitsluitend onze verpakking. Verwijder het Synergy-X verzendlabel en plak het retourlabel label op deze plaats. Breng het pakket binnen 3 weken naar dichtstbijzijnde POSTNL inleverpunt.

Er zijn een aantal spelregels met betrekking tot de 24Volt Cortina Ecomo retouraccu:

  • De accu mag alleen in onze doos worden geretourneerd, de accu in de kartonnen buffer plaatsen, de buffer in de binnendoos doen.  Daarna de binnendoos in de buitendoos en dichtplakken, retourlabel op de plaats van het Synergy-X label plakken. 
  • De accu mag technisch defect zijn, volledig versleten enzovoorts
  • Wij willen de plastic bak hergebruiken, deze bak dient volledig heel te zijn, geen scheuren of breuk
  • Het achterlicht gaan we ook hergebruiken, deze dient nog te werken en geheel vrij van corrosie aan de batterij lippen
  • De accu mag niet onoordeelkundig zijn geopend, bijvoorbeeld beschadigingen van een schroevendraaier om de bak open te lichten
  • Als u om welke reden dan ook de accu niet vertrouwt met betrekking tot veiligheid, er bijvoorbeeld smeltplekken zich aan de behuizing bevinden, dan de accu niet versturen !

Wij verzamelen de retour accu's. Daarna demonteren en reinigen we in badge, u zult dus een willekeurige andere bak retour ontvangen.

Het maximale retour bedrag zal worden verminderd als de achterlamp niet kan worden hergebruikt, wij kopen dan een nieuwe achterlamp in bij Kruitbosch. Het retourbedrag zal ook worden verminderd als blijkt dat de accu eerst moet worden ontdaan van overbodige stickers, de standaard labels kunnen blijven zitten.

-Als we het achterlicht niet kunnen hergebruiken brengen we € 12,50 in mindering op het inruilbedrag.

-Als we extra stickers, tape en of plakresten moeten verwijderen brengen we tot € 15,- in mindering op het inruilbedrag.

-bij een gebroken of gescheurde of onbruikbare zwarte plastic behuizing keren wij geen geld uit. Wij zullen dan de accu demonteren, de onderdelen recyclen en de energiecellen inleveren bij het Stibat.